Hei
Raamatussa on paljon hienoja ja opettavaisia tarinoita jotka kertovat siitä kuinka Jumala on hyvä ja armollinen heille jotka Häneen uskovat. Vanhassa Testamentissa, Danielin kirjan 3. luku kertoo siitä kuinka kolme miestä heitettiin tuleen koska eivät suostuneet palvomaan epäjumalia. Heidän uskonsa Herraansa kohtaan oli niin suuri, että Hän pelasti heidät kuolemalta.

Nyky-yhteiskunnassa on paljon pahaa ja ihmiset palvovat liikaa epäjumalia, kuten rahaa, kauneutta ja seksiä. Nämä ovat Danielin kirjan 3. luvun epäjumalia, kultapatsaita joita ihmisten kuninkaan mukaan pitäisi paljoa kuolemanrangaistuksen uhalla. Mutta mitä esimerkiksi rahan, kauneuden ja seksin palvominen tekee ihmiselle loppuenlopuksi? Mietitään esimerkiksi rahaa, jos sinulla on sitä paljon saat varmasti itsellesi hienoimman auton, tyylikkäimmän kellon ja nopeimman tietokoneen mutta saako sillä esimerkiksi hyvän olon tai onnellisuuden? Ei, ellei hyväksi oloksi lasketa vaikkapa huumeita tai alkoholia, mutta eihän niitäkään saa palvoa koska nekin on epäjumalia! Omassa elämässäni olen elänyt vuosia hyvin vaikeita aikoja, rahan ja kauneuden palvominen pilasi elämääni ja usko itseen sekä ymmärrys toisia kohtaan heikkeni. Kaikki oli valua käsistä ja suorituspaineet olivat valtavat, kärsin. Mutta myöhemmin kun löysin Herrani joka lohdutti minua ja suojeli pahalta, elämäni on ollut hyvin hienoa aikaa ja olen totisesti nauttinut joka hetkestä. Jumala on antanut elämääni sellaista sisältöä, mitä epäjumalat eivät voi antaa. Myös suhtauminen muihin ihmisiin on parantunut loistavati. Ennen vastakkainen sukupuoli merkkasi minulle lähinnä objektia, jonka kanssa pystyi harrastamaan seksiä ja sen takia he herättivät himoja melkein joka päivä. Kaikki suhteet olivat pelkkää seksiä. Mutta pinnallinen elämäntyyli kyllästytti, lähdin etsimään sisältöä ja Herra vastasi minulle. Nyt kaikki vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat minulle tärkeitä sellaisilla ominaisuuksilla, kuten luonne, mukavuus sekä tietenkin sillä ettei kiinnostus koske pelkästään sänkypuuhia.

Palatakseni alussa mainitsemaani Raamatunkohtaan, niin jokainen joka pystyy kieltämään itseltään epäjumalat ja uskoo vain Herraan on pelastuva. Tästä lisää joskus. Kiitos mielenkiinnostasi.