Raamattublogi
Tämä uusi blogi on suunniteltu juuri sinua varten, joka haluat käyttää blogosfääriä Raamatun tutkimiseen. Aion kertoa tässä blogissa mahdollisimman paljon Raamatusta ja sen kertomuksista sekä esittää myös näkemyksiä siihen mitä nämä kohdat tarkoittaa ja miksi juuri sinä voisit uskoa siihen että ne ovat totta! Aion myös lisäillä tänne linkkejä, joiden avulla pääsee oikeellisemman tiedon pariin niin Internetissä kuin reaalimaailmassakin.

Toivon että koet tämän blogin sopivaksi tietolähteeksi, mutta et pidä tätä kuitenkaan tuputtamisena. Siksipä aion luvata ainakin seuraavat asiat:
  1. En aio tuputtaa uskoani. Usko on jokaisen henkilökohtainen päätös ja minun mielestäni jokaisella on oikeus omaan päätökseen.
  2. Pyrin perustamaan kirjoitukseni joko suoraan Raamattuun tai sitten jonkin Raamattuun syvällisesti ja Pyhän Hengen läsnäollessa perehtyneen henkilön puheisiin.
Mitä toivon sinulta, arvon lukija?
  1. Toivon että suhtaudut kirjoituksiini mielenkiinnolla ja löydät niistä kenties eväitä omaan elämämääsi.
  2. Jos sinua kiinnostaa jokin asia, mitä olen käsitellyt blogissani, niin toivon että otat yhteyttä rohkeasti johonkin seurakuntaan ja liityt toimintaan mukaan.
"Mitä hyötyä tälläisestä 'hihhuloinnista' on?"
Mielestäni usko Jeesukseen tarjoaa ihmiselle paljon sellaista, mitä maalliset huvit eivät tuo. Yksi tärkeimmistä muodoista on seurakunta, jossa Jeesus luo yhteyden. Seurakuntayhteys ei tarkoita mitään vanhojen mummelien kerhoa, vaan nuorta, rentoa ja elävää porukkaa jossa Sanaa kuullaan ilolla ja riemulla! Löytämällä oman porukan seurakunnasta, voi jokainen viettää hauskoja iltoja hyvässä seurassa. Uskovat eivät ole tosikkoja ja keskustelutkin saattavat joskus olla hyvin alatyylisiä, mutta Sanoma ja seura on tärkein.

Ystävällisin terveisin
Kirjoittaja ;)